KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Najlepsze klasy i najlepsi uczniowie w r.sz. 2020/2021

Zestawienie wyników klasyfikacji rocznej w roku szkolnym 2020/2021

 

Lp.

Klasa

Średnia dydaktyczna z pełnych ocen

Frekwencja (%)

Ilość uczniów ze średnią 4,75 i wyżej

1

1a

4,47

94,22

6

2

1b

4,48

96

5

3

1c

4,43

93,95

8

4

1d

4,37

94,49

5

5

2a

4,42

93,58

6

6

2b

4,31

95,17

2

7

2c

4,20

91,15

5

8

2d

4,25

94,45

5

9

2e

4,43

92,05

7

10

2f

4,43

88,88

8

11

2g

4,00

86,65

2

12

3a

4,33

86,98

2

13

3b

4,45

91,3

10

14

3c

4,08

89,47

2

15

3d

4,58

90,04

9

16

3e

4,54

93,23

12

Razem

4,36

91,98

94

 

Uczniowie z najwyższą średnią w roku szkolnym 2020/2021
Mielczarek Michał  (2E)5,56
Maksymilian Walota (3A)5,33
Jastrząbek Jakub (2E)5,25
Birnbaum Kamil (2E)5,22
Suligorski Tomasz (1D)5,2
Walota Mia (1A)5,2
Pluta Adrian (2A)5,15
Kowalska Oliwia (1C)5,13
Makowski Piotr  (2G)5,13
Jaskólska Maria (3E)5,12
Szataniak Zofia (2F)5,11
Pietrzyk Aleksandra  (2C)5,08
Gręda Agnieszka (2D)5,08
Bakalarz Oliwia (1D)5,07
Filejska Nadia (3B)5,06
Filiński Kacper (3D)5,06
Bolek Agata (3E)5,06
Zielonka Agata (1A)5
Galewska Katarzyna (1C)5
Jeziorska Maria (2F)5
Kaczorowska Julia (2F)5
Seider Zofia (2F)5
Grabiński Jan (3B)5
Kijowska Julia (3E)5
Moszura Aleksandra  (3E)5
Moszura Julia  (3E)5